Keukengebeuren Food Truck, Creatieve Catering op Bruiloft, Festival & Bedrijfsfeest

Bohemian Chic bruiloft

Boheems Paradijs, Drenthe

Saska & Ben proefde onze gerechten eerst op een festival en waren positief verrast. Omdat ze gingen trouwen, hebben ze ons daarom gevraagd de catering te verzorgen tijdens hun Bohemian Chic bruiloft. Het bruidspaar was op zoek naar een mooie food truck met creatief, gezond, biologisch en vooral lekker eten. Ze wilden de bruiloft graag in een ongedwongen, niet formele Bohemian chic/festival stijl. Bij Keukengebeuren waren ze dus aan het juiste adres!

Voor de bruiloft werd het Boheems Paradijs in Drenthe gekozen als trouw- en feestlocatie. Hier staan 13 mooi beschilderde pipowagens, in een prachtige omgeving waar iedereen kon overnachten. Vanwege de aard van de bruiloft hebben we gekozen voor biologisch afbreekbaar wegwerp servies. De gasten konden hun vers bereidde gerechten bij de food truck afhalen, wat een leuke toevoeging was aan de bruiloft.

Menu op de bruiloft

Voor de 70 gasten en het bruidspaar hebben we heerlijk gekookt. We hebben ervoor gezorgd dat iedereen een zorgeloze dag heeft beleefd en met een volle maag naar huis is gegaan.
Het menu bestond uit:

  • Eerst een lekkere verse tomatensoep vooraf;
  • als hoofdgerecht een zomers stoofpotje. Met onder andere doperwtjes, graskip, Rozeval aardappeltjen en gemarineerde tomaatjes. Dit alles geserveerd met ovengebakken brood met knoflook basilicum olie.
  • Tot slot serveerden we onze inmiddels wereldberoemde huisgemaakte brownie.

Onder de gasten waren enkele vegetariërs, maar dat was voor ons uiteraard geen enkel probleem. Zij werden verwend met een stoofschoteltje met dadels en geitenkaas. Daarmee hebben we alle gasten een lekkere maaltijd kunnen bieden. Kortom: een groot culinair feest!

Veel bruidsparen gingen je al voor, en naar tevredenheid!
Want zie de gemiddelde beoordeling van Keukengebeuren op Facebook: (4.8/5)
Lees zelf dus de recensies van onze gasten op Facebook.

Ter illustratie zie je hieronder enkele foto’s van deze mooie en smakelijke Bohemian Chic Bruiloft:

Ook een foodtruck op jouw bruiloft? Boeken dus!