Keukengebeuren Food Truck, Creatieve Catering op Bruiloft, Festival & Bedrijfsfeest

Pukkelpop 2015

Hasselt, België

In 2015 zijn we gevraagd om met onze vrolijke food truck de festivalbezoekers van Pukkelpop in België blij te maken met ons lekkere eten. Een groot festival met een sterke line-up.  Met  onder andere James Blake, Underworld, Netsky en veel meer! We stonden op het groenste hoekje van het festivalterrein met de naam: ‘Food Wood’.

Omdat er weinig glutenvrije gerechten zijn, werd Keukengebeuren gevraagd hier een mooi menu voor samen te stellen. Geen probleem voor ons! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bereiden van gerechten waarbij we rekening houden met de diverse allergenen. Kortom, alle festivalbezoekers konden bij ons terecht voor een heerlijke maaltijd.

En op het menu?

Op Pukkelpop zijn veel kleine gerechtjes te krijgen. Maar wanneer je écht trek hebt, wil je een goede maaltijd. Daarom hebben we een drie-gangen dinertje geïntroduceerd.
Een lekker soepje van eekhoorntjesbrood, een gepofte aardappel (met chorizo en knoflookdip) en een gemarineerd tomaatje met kokos.
Ook hadden we een heerlijke sandwich. En een smeuige cake. Samengevat: een groot succes!

Met een klein team van onze beste keukenhelden zijn we de strijd aangegaan. We hebben drie enorm gezellige en leuke dagen gehad. En met erg veel tevreden gasten! Bekijk hieronder de foto’s: