Keukengebeuren Food Truck, Creatieve Catering op Bruiloft, Festival & Bedrijfsfeest

Sonsbeekmarkt Arnhem

Sonsbeekpark, Arnhem

Eind 2015 hebben we onze woonplaats Groningen ingeruild voor Arnhem. Zo zitten we een stuk centraler en kunnen we meer festivals en bruiloften verzorgen! Om eens goed kennis te maken met de Arnhemmers en iedereen in Arnhem kennis te laten maken met de nieuwste food truck in hun stad stond Keukengebeuren eind 2015 voor het eerst op de Sonsbeekmarkt.

In Arnhem is de Sonsbeekmarkt inmiddels een begrip. Het prachtige Sonsbeekpark wordt op elke eerste zondag van de maand omgetoverd tot een mix tussen een streekmarkt en een theatraal buitenfestival. Dit vrolijke maandelijkse feest met kleurrijke kramen en mobiele keukens is gericht op pure voeding uit de streek of wereldse en creatieve producten.

Met daarnaast een bijpassende festivalprogrammering van straattheater, muziek, natuurbeleving en inspirerende workshops. Waar je lekker en gezond inkopen kunt doen, leuke cadeaus kunt kopen. Maar ook inspiratie kunt opdoen.en kunt socializen Een fijne plek waar je kunt komen proeven.

Wat bood onze food truck Arnhem?

We wilden Arnhem kennis laten maken met Groningen. Dat in combinatie met het koude weer? Eierballen. Voor Groningen een bekende snack, daarbuiten nog onbekend. Wij hebben er een culinaire twist aangegeven, waardoor het echt een heerlijke lekkernij is. Met verse en biologische ingrediĆ«nten. Na enig aarzelenĀ waren de Arnhemmers snel om. Uitverkocht!
Wij vonden de Sonsbeekmarkt dus erg geslaagd en de Arnhemmers erg leuk, tot de volgende keer!