Keukengebeuren Food Truck, Creatieve Catering op Bruiloft, Festival & Bedrijfsfeest

Festival Stijl Bruiloft

Taribush, Drenthe

Wauw, wàt een mooie bruiloftslocatie weer, Taribush in Drenthe dit keer. Pal naast Nationaal Park Dwingelderveld, met uitzicht over de heide en bossen. Voor het gelukkige bruidspaar mocht Keukengebeuren de culinaire invulling verzorgen van de avond en middag. De wens was om de bruiloft in festival-stijl te vieren.
In de foodtruck hebben we ter plekke met verse en biologische ingrediënten weer heerlijke gerechten bereid en geserveerd aan de gasten.
Het menu uit:
Hapjes voor bij de borrel:
– aardbei met mozzarella & basilicum
– gerookte ham met eitje en humus
– bonbon van olijf, geitenkaas, geroosterde pistache en sinaasappel.

Op tafel voor bij het diner: boeren landbrood met huisgemaakte pesto van ouwe kaas.

Amuse: meloen met rucola, feta en geroosterde nootjes.
Voor: soep van eekhoorntjesbrood met kervel.
Hoofd: aardappeltaartje met weidekip gestoofd uit de oven met geroosterde zomergroentes.
Na: Bruidstaart van Jose Verhoeff. Bodem van pistache met een luchtige cake beslag met een crème van limoen & vulling van limoen.

Als avondsnack een kaasplank met heerlijke kazen van over de hele wereld.

“Keukengebeuren heeft voor ons en onze gasten gekookt op onze bruiloft. Het eten was heel erg lekker en precies op tijd klaar zoals we hadden afgesproken. Ook paste de sfeer van de bus helemaal bij ons idee van een informele, festivalachtige bruiloft. Bedankt!”
(5/5) Laurens Smit (Bruidegom)

Wil je ook trouwen in festival-stijl, met unieke, mooie en vooral heerlijke gerechten? Boek Keukengebeuren! Wij zorgen ervoor dat je een unieke beleving krijgt, met gerechten die helemaal bij jullie passen. Kijk bij onze bruiloft-pagina om ons in te huren!