Keukengebeuren Food Truck, Creatieve Catering op Bruiloft, Festival & Bedrijfsfeest

Vegetarische & biologische bruiloft catering

Landgoed Schaarsbergen, Arnhem

Daar waren wij in Arnhem op de heide, met een schaapskooi en schapen in de weide. 127 mensen waren daar samen omdat Caspar & Annelie hun ja-woord gingen geven. Op deze mooie bruiloft was Keukengebeuren iets verderop met mooi opgezette tafels aan het voorbereiden voor hun diner.
De wens van het bruidspaar was een geheel vegetarisch menu, de bruid hield daarnaast erg van bloemen. Wij hebben een mooie collectie gemaakt van anjers & rozen die speciaal gekweekt zijn om te eten. Wij hebben een mooi uitgebalanceerd 3-gangen diner bedacht met prachtige hapjes vooraf. Bekijk de foto’s om een indruk te krijgen!

Keukengebeuren heeft op onze bruiloft op een fantastische manier een heerlijk driegangenmenu uitgeserveerd voor 125 personen. We trouwden op een uitdagende locatie, namelijk op de hei, met bijna geen voorzieningen, maar dat schrok Lutwai en Bas totaal niet af. Sterker nog, ze vonden het een mooie uitdaging. Het diner zag er prachtig verzorgd uit en was, naar onze wens, helemaal vegetarisch. De communicatie rondom onze samenwerking verliep ook erg prettig en duidelijk. Kortom: Keukengebeuren is een ontzettende aanrader voor iemand die een leuke foodtruck zoekt met enthousiaste mensen die van een uitdaging houden!
(5/5) Annelie Bleeker (bruid)

Wil je ook zo’n prachtig verzorgd diner op jullie bruiloft? Keukengebeuren zorgt voor een onvergetelijke en smakelijke beleving, wij nemen alle zorg uit handen.

Ook onze foodtruck op jullie bruiloft? Klik hier!