Keukengebeuren Food Truck, Creatieve Catering op Bruiloft, Festival & Bedrijfsfeest

Food truck huren voor je bruiloft?

Een culinair feest op je mooiste dag!

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar originele en verrassende bruiloft catering? Met onze vrolijke food truck maken we je bruiloft tot één groot culinair feest!
Met veel aandacht en liefde stellen we speciaal voor jullie een bijzonder, uniek en vooral heerlijk menu samen. Helemaal op maat zodat het perfect bij jullie past. Op de bruiloft zelf bereiden we ter plekke de prachtige gerechten en heerlijke hapjes. Met verse, biologische en lokale producten. Goed, verantwoord eten en kwaliteit zijn de dingen die we belangrijk vinden. We zijn gespecialiseerd in allergie-vrije gerechten en kunnen dus voor alle gasten een heerlijk menu presenteren.

Trots en vereerd zijn we op onze beoordeling op Facebook:(4.8/5)
Lees zelf de recensies van onze gasten op Facebook.

Food truck huren bruiloft

De Keukengebeuren food truck is prachtig beschilderd met mooie. sprekende kleuren. Een echte eyecatcher op je bruiloft.  Samen met de heerlijke, creatieve gerechten en onze persoonlijke aandacht, worden jullie op jullie mooiste dag helemaal in de watten gelegd. Met de Keukengebeuren foodtruck op je bruiloft is er van alles mogelijk, van heerlijke hapjes, drankjes tot volwaardige meergangen diners. Met respect voor de natuur en ingrediënten bereiden wij wij unieke en creatieve gerechten. We werken uitsluitend met dagverse, eerlijke producten. Waar mogelijk gebruiken we biologische en lokale ingrediënten.

Op je bruiloft is presentatie natuurlijk ook erg belangrijk. Met onze food truck ben dan ook gegarandeerd van prachtige, kleurrijke gerechten. Echt een feestje!

Ook een food truck huren op je bruiloft? Neem dan snel contact met ons op, samen bespreken we jullie mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht

Wij geloven dat persoonlijke aandacht alles mooier maakt. Bij Keukengebeuren proef je de passie en liefde voor ons vak. Een ware beleving qua smaak én opmaak!

Naast de gerechten zie je de persoonlijke aandacht ook terug in onze volledige gastvrijheid. Wij zijn pas tevreden wanneer elke gast met een voldaan en positief gevoel naar huis gaat. Om deze reden besteden wij veel aandacht aan gasten met specifieke allergieën of speciale dieetwensen.
Ook in de gesprekken vooraf gaan we in detail en persoonlijk alles samen met je doornemen. Op basis van jouw smaakvoorkeuren bedenken we geheel unieke, persoonlijke gerechten. Zo komen we tot een beleving die perfect aansluit bij jullie bruiloft!

Ook een foodtruck huren voor je bruiloft? Boek ons dan!

Foto’s

Meer inspiratie? Bekijk dan ook de volgende pagina’s:
Blog Facebook Instagram

Neem contact met ons op!

Wil je weten wat de mogelijkheden en kosten zijn om onze food truck te huren voor jouw bruiloft? Neem dan gerust even  contact met ons op!

Binnen elk budget kunnen we met een mooi menu komen, van creatief  festivalfood tot een uitgebreid luxe 4-gangen diner.
Probeer het formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen, wij gaan onze uiterste best doen om jullie blij te maken met een mooi voorstel!

(Het opvragen van een offerte is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend)
Of:

Bel ons op: 06 – 342 99 345

Stuur ons een mailtje: info(at)keukengebeuren.nl
We zijn gevestigd in Groningen, maar we toeren door heel Nederland (en België) met ons lekkere eten.

Oh ja, en wil je onze avonturen volgen? Klik hieronder:
Instagram